Синютка ставить за мету відкривати на Львівщині по два підприємства на тиждень

Синютка ставить за мету відкривати на Львівщині по два підприємства на тиждень

Укрінформ
Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка встановив планку: відкривати в області щонайменше два підприємства на тиждень.

Про це Синютка написав на своїй сторінці у Fаcebook, коментуючи відкриття другої черги тепличного комплексу «Галіція Грінері». 

«Вкотре маємо підтвердження – на Львівщині сприятливий інвестиційний клімат. Сьогодні відкрили другу чергу тепличного комплексу «Галіція Грінері». Іноземні інвестори вклали в розвиток області 600 тисяч євро. Ставимо за мету відкривати на Львівщині щонайменше два підприємства на тиждень», - зазначив Синютка.

Другу чергу теплиць компанії «Галіція Грінері» відкрили 3 квітня у місті Буськ. Це компанія із 100 відсотками інвестицій із Нідерландів, на гроші інвесторів тут уже спорудили дві теплиці, де вирощують різні види салату за методом так званої сухої гідропоніки. В Україні салат вирощують лише у цих теплицях на Львівщині.

У парниках, зокрема і новому, площею 4800 квадратних метрів, вирощують 6,5 тисяч кілограмів салату або 45 тисяч штук головок на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-