У Канаді зраділи ратифікації Верховною радою Угоди про вільну торгівлю

У Канаді зраділи ратифікації Верховною радою Угоди про вільну торгівлю

Укрінформ
Міністр міжнародної торгівлі Канади Франсуа-Філіп Шампань привітав ратифікацію Верховною Радою Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

«Український парламент ратифікував Угоду про вільну торгівлю з Канадою. Чудовий день для наших держав та народів», - зазначив Шампань.

Своє схвалення висловила і міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд.

«Із великою радістю дізналася про ратифікацію сьогодні Верховною Радою Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, яка відкриває шлях до зони безмитної торгівлі як для України, так і для Канади», - зазначила Фріланд.

Як повідомляв Укрінформ, за ухвалення закону «Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою» у вівторок проголосувало 272 народні депутати.

Реалізація закону дозволить завершити всі внутрішньодержавні процедури, необхідні для набрання чинності Угодою про вільну торгівлю між Україною та Канадою, яка сприятиме розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва між країнами.

Також вона дозволить вітчизняним товаровиробникам отримати переваги від безмитного доступу до ринку Канади та відкриє можливості для українського бізнесу як для розширення ринків збуту, так і для розвитку й модернізації власного виробництва з метою підвищення конкурентоспроможності на нових ринках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-