ДПЗКУ назвала попередню вартість зерна за програмою весняного форварду-2017

ДПЗКУ назвала попередню вартість зерна за програмою весняного форварду-2017

Укрінформ
ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" визначило розмір попереднього авансування за зерно ярих культур: пшеницю, ямінь, кукурудзу і сою, за весняною форвардною програмою 2017 року.

Про це повідомила начальник відділу форвардних закупівель ПАТ "ДПЗКУ" Наталія Головань під час круглого столу в Укрінформі.

"Чекаємо початку вегетації, коли ми зможемо оглянути озимі культури, пшеницю та ячмінь, і будемо укладати договори на пшеницю, ячмінь. Що стосується ярих культур, то після того, як підуть перші листочки, підуть всходи, ми також зможемо оглянути посіви і укласти договори на пшеницю, ячмінь, кукурудзу і сою. Попередня оплата авансування за пшеницю ячмінь і кукурудзу складатиме 2580 за одну тонну по весняному форварду, за сою 4980 (за тонну – ред.)", - заявила Головань.

Вона додала, що остаточний розрахунок за зерно буде здійснюватися на день поставки товару за ринковою ціною того ж дня.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці січня ПАТ "ДПЗКУ" повідомило про початок весняної форвардної програми. В рамках якої корпорація купує ярі культури майбутнього врожаю: пшеницю, ячмінь, кукурудзу і сою. В 2017 ДПЗКУ планує закупити 550 тисяч т ярих культур за весняною форвардною програмою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-