Колектив Укртрансгазу просить Гройсмана втрутитися  в ситуацію навколо компанії

Колектив Укртрансгазу просить Гройсмана втрутитися в ситуацію навколо компанії

Укрінформ
Трудовий колектив Укртрансгазу закликає Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана втрутитись у ситуацію, що склалася навколо компанії, зокрема, щодо тимчасового відсторонення від виконання обов'язків президента ПАТ "Укртрансгаз" Ігоря Прокопіва.

Відповідне звернення до Гройсмана розміщене на сайті компанії.

"Безпідставне тимчасове відсторонення президента ПАТ "Укртрансгаз" Ігоря Прокопіва; сумнівні реформаторські циркуляри; блокування важливих для виробництва закупівель та багатомісячні перевірки приватними аудиторськими структурами, - все це загрози стабільності в колективі та надійності транспортування газу споживачам України та Європи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що звернення було одноголосно прийнято делегатами конференції працівників ПАТ "Укртрансгаз", які представляють інтереси двадцятитисячного колективу, що задіяний в експлуатації газотранспортної системи України.

"Ми обурені прес-релізами Нафтогазу та гучними заявами голови правління Андрія Коболєва щодо корупції в Укртрансгазі. Сприймаємо це як персональну образу кожного, адже наша робота є найбільшим джерелом доходів для Нафтогазу", - йдеться також у відкритому листі-зверненні до прем’єра.

В Укртрансгазі переконані що перевірка фінансово-господарської діяльності, яка розпочата нещодавно Державною аудиторською службою України, буде неупередженою, об’єктивною та спростує усі безпідставні звинувачення, озвучені правлінням НАК "Нафтогаз України".

Делегати конференції просять Гройсмана на час проведення державного аудиту накласти мораторій на усі кадрові рішення щодо співробітників оператора вітчизняної газотранспортної системи.

Трудовий колектив також вважає, що між ПАТ "Укртрансгаз" та Наглядовою радою НАК "Нафтогаз України" створено штучні перепони для донесення об’єктивної інформації про стан справ на підприємстві.

"Тому слід публічно розглянути результати перевірки Державною аудиторською службою на засіданні Кабінету міністрів України, в присутності членів Наглядової ради НАК "Нафтогаз України" та представників трудового колективу ПАТ "Укртрансгаз", - йдеться у заяві.

Як повідомлялося, наглядова рада НАК "Нафтогаз України" проголосувала за відсторонення Ігоря Прокопіва від виконання обов'язків голови ПАТ "Укртрансгаз". Відповідне рішення було прийняте 15 лютого за підсумками розгляду результатів внутрішнього аудиту "Укртрансгазу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-