Світовий банк і Мінфін переглянуть портфель проектів в Україні

Світовий банк і Мінфін переглянуть портфель проектів в Україні

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк взяв участь у черговому спільному перегляді портфеля проектів Світового банку в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

Під час такого перегляду портфеля проектів обговорюється стан реалізації спільних проектів та узгоджуються подальші кроки, спрямовані на забезпечення ефективності їх реалізації.

Данилюк наголосив на важливості участі Світового банку у процесі реформ, спрямованих на модернізацію та структурну перебудову національної економіки, зокрема, щодо запровадження нових підходів до бюджетного планування в рамках реформи системи управління державними фінансами, змін у системі соціального захисту та охорони здоров’я тощо.

Окрім того, обговорюється виконання затвердженого на попередньому перегляді Плану заходів із впровадження портфеля інвестиційних проектів в Україні та затверджується План заходів на наступне півріччя.

Постійний та систематичний моніторинг впровадження проектів сприяє підвищенню ефективності співробітництва із Міжнародним банком реконструкції та розвитку (одна з інституцій груп Світового банку), зокрема, збільшенню обсягів вибірки коштів за проектами та прискоренню темпів їх реалізації, а також пошуку шляхів вирішення питань, які виникли під час їх реалізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-