Світовий банк допоможе «перерахувати» ліси в Україні

Світовий банк допоможе «перерахувати» ліси в Україні

Укрінформ
Світовий банк долучиться до проекту Держлісагентства по повноцінному обліку українських лісів.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба Державного агентства лісових ресурсів України.

"Експерти Світового банку розглянуть підготовлене Держлісагентством технічне завдання для здійснення повноцінного обліку українських лісів та долучаться до цього проекту. Зокрема, нададуть пропозиції щодо міжнародних стандартів обліку та технічної допомоги з його проведення", - йдеться у повідомленні.

За словами т.в.о. голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич, повноцінний облік лісів України необхідний для розроблення Національної лісової програми, яка стане першим етапом комплексного реформування лісового господарства.

"Маючи достовірну інформацію обліку лісів, ми зможемо вдосконалити державний лісовий кадастр та забезпечити постійний моніторинг діяльності лісового господарства за допомогою засобів дистанційного зондування землі", - підкреслила Юшкевич на зустрічі з керівником практики з питань навколишнього середовища та природних ресурсів Світового банку Валері Хікей та старшим спеціалістом з питань лісового господарства Світового банку Ендрю Мітчеллом.

Також представники Світового банку нададуть експертну допомогу для розробки та впровадження Національної лісової програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-