Артемсіль відновила постачання солі в Угорщину та Словаччину

Артемсіль відновила постачання солі в Угорщину та Словаччину

Укрінформ
ДП "Артемсіль"  відновило постачання солі в Угорщину та Словаччину.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

"З початком 2017 року попит на сіль підприємства зріс і серед європейських споживачів. Так, наприкінці 2016 року підприємство відновило постачання продукції на хімічний завод BorsodChem (Угорщина) і планує  відновити співпрацю з «Новацьким хімічним заводом» (Словаччина)", - зазначив керівник ДП "Артемсіль" Володомир Доля.

Зазначається, що з початку 2017 року підвищився попит на мелену сіль без пакування, яка загалом використовується для посипання доріг. В січні було вироблено 131 тис. тонн такої солі - це на 30% вище, ніж було заплановано, і в 3 рази вище за показники 2016-го.

При цьому, у січні 2017 року "Артемсіль" виробила 179 тис. тонн солі - це на 13% більше, ніж було заплановано.

"За підсумками роботи, за січень 2017 року на підприємстві видобуто і перероблено 179 тисяч тонн солі при запланованих 156 тисячах тонн. В результаті рудники підприємства перевиконали виробничий план на 13%. Показники січня 2017 року на 38% або 50 тисяч тонн більше, ніж аналогічні в 2016 році", - йдеться у повідомленні. 

Наприкінці 2016 року на підприємстві заявляли, що очікують збільшення поставок солі до Польщі, Угорщини, Словаччини та Румунії.

У 2015 році "Артемсіль" утричі збільшила обсяги експорту продукції в країни Європейського Союзу, зокрема, до Польщі, Сербії та країн Прибалтики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-