Mitsubishi Motors надала знижку на закупівлю автомобілів для Нацполіції

Mitsubishi Motors надала знижку на закупівлю автомобілів для Нацполіції

Укрінформ
Корпорація Mitsubishi Motors надала знижку у 14% на закупівлю автомобілів для Національної поліції України.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook

"Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України отримав листа від офіційного представника корпорації Mitsubishi Motors в Україні щодо узгодження надання знижки в розмірі до 14% від початкової вартості проекту", - написав керівник МВС. 

Таким чином, за його словами, Національна поліція отримує можливість придбати за виділені Україні в рамках Кіотського протоколу 958 млн 440 тис. 774,25 грн орієнтовно на 101 спеціалізований автомобіль Mitsubishi Outlander PHEV більше (з урахуванням кольорографічного обладнання, сигнально-гучномовного пристрою та радіостанції).

"Остаточна ціна буде визначена найближчим часом після погодження змін до договору та узгодження нових кількісних показників в установленому порядку з Міністерством екології та природних ресурсів та іншими органами", - зауважив Аваков.

Він нагадав, що раніше звернувся до голови корпорації Mitsubishi Motors пана Осамі Месуко з проханням розглянути можливість оптимізації вартості автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції "у зв'язку з особливістю ситуації в країні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-