Гройсман каже, що сплатив близько 500 тисяч податку від продажу землі дружині

Гройсман каже, що сплатив близько 500 тисяч податку від продажу землі дружині

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підтвердив, що продав компанії своєї дружини комерційну земельну ділянку за 8 млн гривень, але запевнив, що сплатив з операції близько 500 тисяч гривень податків.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками громадянського суспільства та експертного середовища, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нещодавно компанії своєї дружини я продав комерційну земельну ділянку за 8 млн гривень. Що я зробив? Я узяв інформацію про те, що я це зробив, задекларував ці статки, заплатив більше 500 тисяч гривень податків і протягом 10 днів подав інформацію (в е-декларацію - ред.), що я провів таку комерційну операцію", - зазначив Гройсман.

При цьому він підкреслив, що запроваджена система електронного декларування є "позитивним надбанням" й дозволяє ввести "нову систему контролю і відповідальності кожної людини, яка відповідним чином є у владі".

Як повідомлялося раніше, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вніс зміни до своєї е-декларації, де вказав, що отримав більше 8 млн гривень доходу від відчуження нерухомості, яку він продав компанії своєї дружини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-