Будівництво траси М-03: Укрдорінвест вирішує ситуацію з консулом України в Італії

Будівництво траси М-03: Укрдорінвест вирішує ситуацію з консулом України в Італії

Укрінформ
Група найбільших італійських будівельних компаній прагне до співпраці з Україною в сфері будівництва автомобільних доріг та хоче повернути довіру до своїх спеціалістів, яка похитнулася після інциденту з італійською компанією-підрядником на будівництві траси Київ-Полтава.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила директор ДП "Укрдорінвест" Олена Криворучко з посиланням на зустріч представників ДП "Укрдорінвест" з почесним консулом України в Італії Марко Тосоном.   

"Італія хоче відновити довіру до італійських компаній, рівень якої суттєво знизився після прикрого інциденту щодо невиконання своїх контрактних зобов'язань однією з італійських компаній в Україні", - заявив почесний консул. 

За словами Криворучко, італійські фірми висловили зацікавленість щодо участі в інфраструктурних проектах в Україні.

"Ми бачимо, що італійська сторона прагне до поновлення практики участі компаній у вітчизняних проектах дорожнього будівництва. Це дуже позитивно та, сподіваємось, принесе у майбутньому обопільну вигоду нашим країнам", - наголосила вона.

Нагадаємо, в серпні 2016 року "Укравтодор" розірвав контракт з італійською компанією-підрядником "Тодіні Конструціоні Дженералі С.П.А." через велику кількість дефектів та серйозні помилки, допущені при ремонті траси М-03 на ділянці Київ-Полтава, що створили небезпеку для дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-