К-9: донецька поліція показала

К-9: донецька поліція показала "однострої" для чотирилапих

Фото
Укрінформ
На допомогу донецькій поліції прибула нова група кінологів зі своїми собаками з різних регіонів України. Такі групи змінюються раз на 45 днів.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

"На Донеччину прибула нова група кінологів. Протягом наступних 45 діб у Донецькій області служитимуть поліцейські-кінологи з різних куточків України, які змінили тих, хто допомагав правоохоронцям області забезпечувати безпеку громадян у листопаді", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що служити в Донецьку область приїхали дев'ять поліцейських та їхні чотириногі помічники з Мукачевого, Полтави, Дніпра і Києва.

Зокрема, вперше на службу в зоні проведення антитерористичної операції заступила 26-річна Олена Маликова, яка приїхала у прифронтовий Маріуполь з Мукачевого. Вона приїхала захищати Батьківщину, незважаючи на те, що вдома залишився 5-річний син. У зону проведення АТО Маликова приїхала з трирічною німецькою вівчаркою по кличці "Арон".

Дев'ять поліцейських-кінологів - це велика допомога співробітникам кінологічного центру ГУНП у Донецькій області, який знаходиться на етапі відродження, наголосили в поліції.

Основний напрям роботи нової групи кінологів - виявлення зброї, боєприпасів і вибухівки.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-