Оголошено опитування про тижневик для української громади Польщі «Наше слово»

Оголошено опитування про тижневик для української громади Польщі «Наше слово»

Укрінформ
Тижневик для української громади в Польщі «Наше слово», який упродовж 65 років присутній в житті української діаспори, оголосив опитування серед теперішніх і потенційних читачів, якого «Нашого слова» вони потребують.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Об’єднання українців у Польщі (ОУП).

Зауважується, що це добрий момент, щоб задуматись над значенням тижневика для української громади в Польщі, ОУП та над тим, яку роль має виконувати видання в сьогоднішніх часах. Від створення тижневика по сьогодні світ – зокрема інформаційний простір – помінявся майже абсолютно, окрім традиційних ЗМІ маємо інтернет та соцмережі. Через ці зміни, міняється і роль друкованих видань.

«Видавання тижневика стало дефіцитним. Постійно зменшується кількість передплатників. Також кількість примірників, які продаються в мережі кіосків та магазинів, меншає. Тому хочемо запитати вас – теперішніх та потенційних читачів – чи і якого «Нашого слова» ми потребуємо? Якщо маємо продовжувати видавати «Наше слово», то мусимо точно знати, чого Ви потребуєте, що вважаєте зайвим та що слід змінити?», – йдеться в повідомленні.

Такі запитання містяться в анонімній онлайн-анкеті, яка доступна за посиланням. Анкету потрібно заповнити до 8 серпня 2021 року.

Нагадаємо, у червні у Посольстві України в Польщі відбулася зустріч з українською громадою, під час якої було скоординовано плани та завдання щодо заходів з відзначення у Польщі 30-ї річниці Незалежності України.

У травні голова Об’єднання українців (ОУП) Мирослав Скірка зустрівся з заступником міністра закордонних справ України Василем Боднарем.

Фото: «Наше слово»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-