В Італії на віллі Шептицького відкрили виставку малюнків «Писанка для Папи»

В Італії на віллі Шептицького відкрили виставку малюнків «Писанка для Папи»

Фото
Укрінформ
В італійському місті Кастель-Гандольфо на мальовничій віллі Андрія Шептицького 11 липня урочисто відкрили міжнародну виставку дитячого малюнку «Писанка для Папи», яка проходила під патронатом Посольства України в Італії, Посольства України при Святому Престолі та за підтримки української Асоціації «Ucraina CreAttiva».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Італії.

Зауважується, що гості заходу мали нагоду насолодитися зворушливими роботами дітей з різних куточків України та Італії, яких об’єднала любов до мистецтва і бажання створити неповторний творчий подарунок Його Святості Папі Римському Франциску.

«Неймовірна кількість малюнків у бездоганному художньому виконанні, наповнених дитячою щирістю, креативністю ідей та оригінальністю технік виконання – безперечно символізує торжество творчості, краси та духовності у буремному потоці подій і ще раз демонструє унікальність дитячого погляду на світ!», – ідеться в повідомленні.

Роботи маленьких художників будуть передані в дар його Його Святості Папі Римському Франциску.

Посольство висловило вдячність всім, хто доєднався до реалізації цього свята і завдяки кому Україна звучить витонченими нотами краси, мистецтва і таланту: настоятелю монастиря «Студитів» у м. Гроттаферрата Ієромонарху Оресту, а також Ucraina CreAttiva, Міжнародний конкурс дитячого малюнка «Писанка Для ПАПИ - Pysanka Per PAPA», Viktoriya Shevchenko, Ivan Karas, Ala Zarvanytska, Volodymyr Lutsyk.

Виставка відкрита для відвідувачів щодня з 11 по 25 липня включно за адресою: Villa Andrea, via Pio XI, 37-A, 00073 Castel Gandolfo. Вхід безплатний.

Нагадаємо, результати Міжнародного конкурсу дитячого малюнку у Римі «Писанка для Папи» (Pysanka per Papa), до якого було запрошено українських дітей, оприлюднили наприкінці травня 2021 року.

Фото: Посольство України в Італії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-