Юні діаспоряни Естонії присвятили річниці Незалежності України концерт

Юні діаспоряни Естонії присвятили річниці Незалежності України концерт

Укрінформ
У концертному залі Талліннського культурного центру «Ліндаківі» (Tallinna Kultuurikeskus Lindakivi) відбувся гала-концерт, який став однією з ключових подій 21-го фестивалю дитячої та юнацької творчості «Квіти України 2021» до 30-ї річниці Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

Зауважується, що фестиваль підготувала та провела Асоціація українських організацій в Естонії разом з Посольством України в Естонській Республіці та Спілкою української молоді в Естонії.

«Цього разу своє мистецтво глядачеві подарували танцюристи хореографічного ансамблю «Колор» під керівництвом Ніни Гец,  ансамбль бандуристів та учнів недільної школи «Надія» АУОЕ (керівник – Людмилою Грам’як), солісти, вокальної школи UN CANTO (керівник Марія Кондратьєва), студії KARAMEL під керівництвом Яни Балакіної, талановиті діти, які представляють українську громаду Естонії, гості з м. Силламяє та м. Марду», – розповіли у дипустанові.

Також перед початком концерту було вручено подяку Посольства України незмінному керівнику  ансамблю «Колор» Ніні Гец за багатолітню діяльність з популяризації української культури в Естонії. Було також оприлюднено вітання учасникам фестивалю від Міністерства культури Естонії.

Нагадаємо, у травні у дворі та приміщенні Центру української культури в Таллінні українська громада Естонії відсвяткувала День вишиванки.

Фото: Посольство України в Естонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-