Посол України провів зустріч з українцями Швейцарії

Посол України провів зустріч з українцями Швейцарії

Укрінформ
Посол України Артем Рибченко провів онлайн-зустріч з Українським товариством у Швейцарії та представниками осередків української громади, присвячену 75-ій річниці відновлення діяльності Спілки української молоді в діаспорі.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України у Швейцарії.

«Під час зустрічі було наголошено на важливості об’єднання українців закордонної діаспори та України, сприяння активності молоді громади – підтримки ініціатив та проєктів, залучення молодих закордонних українців до модернізації нашої країни», – йдеться в повідомленні.

Крім того, захід був присвячений організаційним питанням щодо відзначення важливих для України подій і дат, а саме: 25 років Конституції України, 30 років Незалежності України, ініціатива «Кримська платформа», 30 років визнання Незалежності України Швейцарською Конфедерацією та День вишиванки 2021.

Зауважується, що учасники зустрічі висловили своє бачення щодо проведення спільних заходів, а також домовились координувати дії на іміджевому напрямку.

Посольство подякувало за спільну роботу та повідомило про плани подальшого розширення кола учасників зустрічей.

Нагадаємо, Спілка української молоді в Діаспорі у рамках відзначення 75-ліття Спілки української молоді проведе естафету Ювілейного прапора СУМ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-