Українcького художника номінують на титул «Людина року-2020» у Гданську

Українcького художника номінують на титул «Людина року-2020» у Гданську

Укрінформ
У польському місті Гданськ український художник Василь Нецко претендує на перемогу в конкурсі «Людина року-2020» в номінації «Культура».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yavp.pl.

Конкурс проводить Dziennik Bałtyckі, а його метою є відзначення активних жителів, які реалізують свої ініціативи у п’яти сферах: «Наука», «Бізнес», «Благодійна та громадська діяльність», «Політика, самоврядування та діяльність в місцевих громадах» і «Культура».

Українець Василь Нецко був номінований на почесне звання «Людини року» за «унікальну виставку своїх робіт» під назвою «Кольорові сни про Гданськ». Її вперше можна було побачити в серпні 2020 року в Гдині.

Крім Василя Нецка на перемогу в номінації «Культура» претендують ще 30 осіб. Кращого оберуть читачі онлайн-голосуванням. Розпочалося воно 14 квітня й триватиме до 25 травня 2021 року до 21:00. 

Переможець отримає титул «Людини року» в Гданську, пам'ятну статуетку та диплом, а також право взяти участь у воєводському фіналі конкурсу. 

Проголосувати можна двома способами: відправити СМС-повідомлення (вартість – 2,46 злотих) або викупивши підписку на електронне видання Dziennik Bałtycki Plus (від 12,30 злотих за 5 можливостей віддати голос).

Щоб проголосувати за українця Василя Нецка, потрібно відправити СМС зі змістом GDK.27 на номер 72355. 

Рік тому Василь Нецко виграв конкурс «Людина року-2019» в Гданському повіті в номінації «Культура».

Нагадаємо, українець Ярослав Шемет офіційно став головним диригентом оркестру Сілезької філармонії імені Гурецького в Катовіцах (Польща).

Фото: yavp.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-