Генконсульство України у Кракові переходить на особливий режим роботи

Генконсульство України у Кракові переходить на особливий режим роботи

Укрінформ
Генеральне консульство України в Кракові переходить на особливий режим роботи у зв’язку з епідемічною ситуацією та запровадженими на території Республіки Польща карантинними заходами.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в повідомленні Генконсульства.

“У зв’язку з епідемічною ситуацією та запровадженими на території Республіки Польща карантинними заходами інформуємо, що від 12 квітня 2021 року Генеральне консульство України в Кракові переходить на особливий режим роботи установи в умовах надзвичайної ситуації”, – сказано в повідомленні.

На адресу електронних скриньок громадян, зареєстрованих в системі МЗС України "е-Черга" від 12 квітня по 16 квітня, протягом сьогоднішнього дня будуть надіслані детальні роз’яснення щодо порядку вчинення обраних консульських дій в період дії особливого режиму роботи.

“Інформацію з роз’ясненням для громадян, які були зареєстровані в системі на період від 19 квітня 2021 року до 23 квітня 2021 року та від 25 березня 2021 року по 09 квітня 2021 року, буде надіслано згодом. Про факт надсилання згаданих повідомлень ми будемо інформувати також на наших вебресурс”, – ідеться в повідомленні.

У Генконсульстві просять уважно перевіряти електронну скриньку (зокрема розділ "спам") і стежити за оновленнями на вебресурс.

Для випадків надзвичайного характеру за участі громадян України (арешт, смерть, втрата документів, оформлення посвідчення особи на повернення в Україну для новонароджених дітей у випадку термінової необхідності повернення в Україну) постійно доступна "гаряча лінія" – (+48) 6693 529 62.

Запровадження цього комплексу заходів є вимушеним кроком та запроваджується виключно з метою збереження життя та здоров’я відвідувачів та співробітників, пояснили у Генконсульстві, а також попросили з розумінням поставитися до ситуації та закликали суворо дотримуватися карантинних обмежень, запроваджених на території Республіки Польща (наявність маски, дистанція тощо).

Як повідомляв Укрінформ, у Польщі 7 квітня було статистично підтверджено рекордну кількість летальних випадів від початку коронавірусу: померли 954 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-