Проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації проти українських дипломатів у Латвії

Проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації проти українських дипломатів у Латвії

Укрінформ
Посольство України в Латвійській Республіці заявило, що проти нього та посла Олександра Міщенка проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Посольство України в Латвії

За інформацією посольства, у зв’язку із позицією посла України в Латвії щодо викриття злочинної діяльності проти України так званої української організації, а насправді маріонетки в руках Кремля – «Об’єднання українських товариств Латвії», проросійські сили розпочали кампанію з дискредитації посла України та посольства шляхом компіляції та фальсифікації висловів Посла України із відкритих джерел, інтерв’ю тощо.

«Зокрема, використовується відеоматеріали 40-хвилинного інтерв’ю Міщенка для Radio Baltkom від 30.04.2019 р. Поява подібного роду матеріалів вчергове засвідчує антиукраїнську сутність так званої української організації «Об’єднання українських товариств Латвії», яке насправді працює в інтересах країни-агресора Росії», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 березня посол України в Латвійській Республіці Олександр Міщенко закликав українців з «Об’єднання українських товариств Латвії», яке виключили зі Світового конгресу українців, вийти з Об’єднання, аби діяти на захист України та її незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-