Молдавська виконавиця українського походження виступить на Євробаченні

Молдавська виконавиця українського походження виступить на Євробаченні

Відео
Укрінформ
Молдавська виконавиця українського походження Наталія Гордієнко готується підкорювати пісенний конкурс Євробачення, який цьогоріч відбудеться у Роттердамі з 18 по 22 травня.

Про це повідомляється в пресрелізі Master Management 360, який є в наявності Укрінформу.

Днями співачка презентувала офіційний кліп на пісню Sugar, зйомки якого проходили в Києві під керівництвом режисера Каті Царик. Оператором відео виступив Юрій Король, а хореографом — Костянтин Гордієнко (балет Freedom). Роль головного героя у кліпі «Sugar» виконав український танцівник та модель Назар Грабар.

«Ми хочемо цією піснею та кліпом підсолодити життя всім людям. COVID-19  вніс свої корективи та сірість у життя людей на планеті. За минулий рік ми скучили за багатьма простими речами. Тому ми вирішили створити яскраву і солодку атмосферу любові, радості й безтурботності — та занурити у цю атмосферу глядачів. Хочеться, щоб життя змінилось, стало більш позитивним та солодким! Дивіться моє відео SUGAR! Співайте, танцюйте! Чекаю на вашу підтримку у травні на Євробаченні-2021 у Роттердамі! Голосуйте за Молдову! Я буду виступати під номером 7 у другому півфіналі», — звернулась до українців Наталія Гордієнко.

Зауважується, що для підготовки пісні та номеру для Євробачення Наталія Гордієнко зібрала інтернаціональну творчу команду. 

Як повідомлялося, на Євробачення-2021 можуть допустити глядачів. Українці зможуть голосувати у першому півфіналі за всіх учасників, крім представників своєї країни. Український гурт Go_A виступатиме з піснею Shum.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-