СФУЖО оголосила прийом заявок на здобуття стипендії для вивчення української мови

СФУЖО оголосила прийом заявок на здобуття стипендії для вивчення української мови

Укрінформ
Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) оголосила прийом заявок на здобуття стипендії імені Анни Кісіль для вивчення української мови під час літніх онлайн курсів у Міжнародній школі україністики «Крок до України» при Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою «Львівської політехніки» в липні 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це СФУЖО повідомила у Фейсбуці.

Зауважується, що на стипендію імені Анни Кісіль можуть зголоситися охочі українки з діаспори віком від 16 до 35 років за посиланням.

Щоб зголоситися на стипендію СФУЖО, треба надіслати наступне: заповнену реєстраційну форму; коротку інформацію про себе; супровідний лист на тему: «Чому для мене важливі ці курси?» (до 200 слів); рекомендаційний лист від місцевої української жіночої чи іншої громадської організації.

Термін подання заяв та інших документів – до 20 травня 2021 р. Розгляд заяв на отримання стипендії та визначення 10 кандидатур стипендіаток відбудеться в кінці травня 2021 р.

Заяви та супровідні документи просимо надсилати на електронну адресу: wfuwo.office@gmail.com

Склад Стипендійного комітету СФУЖО: Євгенія Петрова (Канада), Мар’яна Заяць (США), Олександра Фарима (Нідерланди), Оксана Сидорчук-Соколик (Канада), Ірина Ключковська (Україна), Наталя Наконечна (Швейцарія).

Як повідомляв Укрінформ, СФУЖО у лютому 2021 року заснувала стипендію для вивчення української мови імені своєї голови, відомої діячки української діаспори Анни Кісіль, яка відійшла у вічність у листопаді минулого року після боротьби з важкою недугою.

Анна Кісіль за життя регулярно підтримувала освітні проєкти серед діаспори та в Україні, зокрема, стала меценатом видання першого підручника з української мови як іноземної «КРОК-2», створеного за міжнародними стандартами у МІОКу, та сприяла розвитку освітнього порталу «Крок до України» МІОК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-