Посольство України в Польщі призупинило консульський прийом громадян

Посольство України в Польщі призупинило консульський прийом громадян

Укрінформ
Консульський відділ Посольства України в Польщі з 29 березня до 9 квітня призупиняє консульський прийом громадян України та іноземців. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства України в Республіці Польща.

При цьому у посольстві звернули увагу, що Консульський відділ продовжуватиме надання допомоги громадянам України у разі настання надзвичайних ситуацій (смерть або загроза життю громадянина України).

Також зауважується, що всім громадянам, які були зареєстровані в електронній черзі на вчинення консульських дій на період з 29 березня до 9 квітня 2021 року, на адресу електронної пошти, вказаної під час реєстрації буде надіслано повідомлення про нові терміни візиту.

Постановка на консульський облік громадян України – виключно з використанням поштового зв’язку. Порядок подачі та перелік документів розміщено на інтернет-сторінці посольства

Про відновлення Консульським відділом Посольства України в Республіці Польща прийому громадян повідомлять додатково. 

Нагадаємо, тимчасовий повірений у справах України в Румунії Паун Роговей під час робочого візиту до повіту Марамуреш обговорив з примарем м. Сигету В.Молдованом обговорив питання, пов'язані з перспективою відкриття консульської установи України в м. Сигету-Мармацієй.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-