У США проведуть виставу про значущих жінок у житті Тараса Шевченка

У США проведуть виставу про значущих жінок у житті Тараса Шевченка

Укрінформ
У Лос-Анджелесі 7 березня за підтримки Управи Українського Культурного Осередку міста з нагоди вшанування пам'яті Тараса Шевченка відбудеться вистава першого українського театру «Гармонія» – «Музи Великого Генія».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український культурний центр.

 «Шляхом театральної постановки, з використанням відео матеріалу, музики та хореографії танцювального колективу «Червона Калина» ви дізнаєтесь про п’ять найбільш значущих жінок в житті Тараса Григоровича, про їх стосунки, про їх бачення Шевченка та пройдені разом з ним найскладніші події життя великого поета», – йдеться в повідомленні.

Культурний захід проведуть у неділю о 23:00 UTC+02. До перегляду вистави зможе долучитися будь-хто у Фейсбуці чи поза ним.

Підтримати український театр «Гармонія» можна переказом коштів через систему PayPal чи Zelle, використавши номер 323 603 77 66, або чеком на ім’я Ася Горська, надіславши його на адресу: 4315 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90029.

Нагадаємо, музичний колектив «Крещендо» (Crescendo Music Group) з канадського міста Торонто проведе віртуальний концерт зі вшанування Тараса Шевченка.

Як повідомлялося, українська громада Лос-Анджелеса відзначила 150-річчя від дня народження Лесі Українки поезією, піснею і театром, зокрема, вірші української письменниці та поетеси прозвучали в Українському культурному центрі міста.

Фото: Український культурний центр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-