СУМ передала подарунки дітям українських воїнів на Одещині

СУМ передала подарунки дітям українських воїнів на Одещині

Фото
Укрінформ
Українська діаспора зі Спілки української молоді (СУМ) передала подарунки для дітей у селищі Тарутине на Одещині, батьки яких виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил на сході України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АрміяInform.

Подія відбулася у місцевому Будинку культури в межах акції «Теплом зігріємо серця», яку проводять уже всьоме. Також учасників заходу своїм концертним виступом привітали музиканти гурту «Друже Музико».

Фото: АрміяInform / Ольга Ліміщук
Фото: АрміяInform / Ольга Ліміщук

«Передусім такі подарунки ми передаємо дітям, батьки яких загинули на Сході країни, обороняючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави, дітям з особливими потребами, чиї батьки перебувають у районі ООС. Відповідно до опрацьованих списків подарунки отримали 30 дітей», — розповіла координатор акції Ольга Ліміщук.

Зауважується, що загалом молодь з діаспори надіслала в Україну понад 1300 пакунків. Торішня акція охопила понад 2500 дітей з родин вимушено переселених осіб, які через воєнні дії на Сході змушені були покинути свої домівки, та дітей військовослужбовців. Загалом за шість років проведення акції понад 12 500 дітей отримали свої подарунки.

Як повідомляв Укрінформ, раніше представники Спілки української молоді передали подарунки для дітей учасників бойових дій з Тернопільщини. Крім того, осередок СУМ американського міста Клівленд організував благодійний обід із метою збору коштів для сиротинця в місті Івано-Франківськ.

Фото: АрміяInform / Ольга Ліміщук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-