Різдвяний вертеп показали в Дубаї українці ОАЕ

Різдвяний вертеп показали в Дубаї українці ОАЕ

Фото
Укрінформ
Українська школа в ОАЕ «Софія» та члени української громади в ОАЕ організували 15 січня різдвяний вертеп в приміщенні консульства України в Дубаї.

Про це повідомляє пресслужба консульства, передає Укрінформ.

«Багата на таланти українська громада вразила  всіх своїм колядуванням та щедруванням. "Щедрий Вечір, добрий вечір, добрим людям на здоров'я!…",  – співали колядники, а всі присутні з вдячністю раділи та насолоджувалися живим спілкуванням, яке стало таким рідким та цінним!», - зазначається в повідомленні.

Як зауважується, українські діти, які несли справжню радість, радість Різдва, показали яскраве музично-театралізоване дійство про народження Ісуса та «засвітили в серцях всіх учасників заходу Вифлеємську зірку надії».

В Українській школі «Софія», у свою чергу, зазначили, що зірки для вистави були створені дітьми всласноруч до конкурсу «Різдвяна зірка - 2021». Незалежне жюрі оголосило переможців і вручило подарунки для авторів найгарніших зірок

Для малечі також були проведені майстер-класи.

Читайте також: В ОАЕ громада вперше відзначила Щедрий вечір

У школі щиро подякували за незабутнє та веселе свято всім, завдяки кому воно стало можливим, зокрема, консулу в Дубаї Олександру Хом’яку та віце-консулу Тимуру Рідванову, артистам, викладачам школи тощо.

Фото: Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-