Всеканадська конференція українських освітян відбудеться у травні 2021 року

Всеканадська конференція українських освітян відбудеться у травні 2021 року

Укрінформ
Національна українська освітня рада при Конґресі українців Канади (КУК) запрошує до участі у Всеканадській конференції українських освітян «Українська освіта в Канаді: Нові реалії», яка відбудеться у травні 2021 року онлайн. 

Про це повідомляється у розміщеному на Фейсбук-сторінці КУК січневому бюлетені Конґресу українців Канади, передає Укрінформ.

Як зазначається, метою цієї конференції є підтримка співпраці та поширення знань серед вчителів української мови, культури та спадщини.

«Запрошуємо доповідачів подати заявки та тези виступу, які дадуть педагогам можливість ознайомитись з поточними навчальними підходами та ресурсами в галузі технологій, медіа, мистецтва, історії, традицій та дистанційного навчання учнів від дитячого садка до старшої школи», - зазначається в повідомленні.

У бюлетені також повідомляється про пропозиції на 2021–2022 рр. від Канадського інституту українських студій (Canadian Institute of Ukrainian Studies) при Альбертському університеті, основною метою якого є сприяння, розвиток та підтримка українознавства в Канаді та на міжнародному рівні; фундації Shevchenko Foundation тощо.

Інформується про січневі заходи українського фольклорного центру Kule Folklore Centre при Університеті Альберти тощо.

Читайте також: Українців Угорщини запрошують до конкурсу з нагоди 150-річчя Лесі Українки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-