У діаспорі привітали Христю Фріланд з обранням парламентарієм року в Канаді

У діаспорі привітали Христю Фріланд з обранням парламентарієм року в Канаді

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) та Конґрес українців Канади (КУК) привітали віцепрем’єр-міністерку, міністерку фінансів Канади Христю Фріланд з обранням її парламентарієм року.

Про це повідомляється на сторінці СКУ в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вітаємо Христю Фріланд з обранням парламентарієм року (за результатами голосування канадських парламентаріїв)», - йдеться в соцмережі.

Як зазначається на сторінці КУК в Фейсбуці, звання «канадський депутат парламенту року» («Canada's Parliamentarian of the Year») щорічно надається у рамках премії Maclean’s Parliamentarians of the Year awards. Ця премія має на меті визначити «найкращих з найкращих» парламентаріїв у Палаті громад за результатами їхньої роботи упродовж року, яких обирають  їхні колеги-депутати. 

Серед інших номінацій: найбільш працьовитий депутат, найкращий оратор, найкращий ментор, найбільш компетентний, найбільш колегіальний тощо.

На сайті часопису Maclean’s зазначається, що премію Maclean’s Parliamentarians of the Year awards провели удванадцяте. У 2018 році Христю Фріланд було визнано найбільш працьовитим депутатом парламенту.

Перелік переможців у кожній категорії можна переглянути за посиланням.

Читайте також: В Українському інститути в Лондоні запланували нові проєкти на цей рік

Як повідомлялося, канадська письменниця, журналістка і політикиня Христя Фріланд має українське коріння і підтримує Україну.

Фото: Укрінформ, UCC National - Ukrainian Canadian Congress, macleans.ca

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-