В Латвії відбулося засідання Координаційної Ради українських діаспорських організацій

В Латвії відбулося засідання Координаційної Ради українських діаспорських організацій

Укрінформ
Чергове засідання Координаційної Ради українських діаспорських організацій при посольстві України в Латвії відбулося минулої п’ятниці у Ризі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники зустрічі, що відбулася в приміщенні посольства і проходила відповідно до передбачених посиленими в Латвії протиепідемічними заходами норм, обговорили актуальні питання та події української громади.

Зокрема, під час заходу говорили про співпрацю у рамках культурно-гуманітарних проєктів, обмінялися думками щодо коротко- та довгострокового планування громадської роботи.

На засіданні обговорили українську програму фестивалю документального кіно Артдокфест, що пройде в Ризі, та плани облаштування Українського скверу в латвійській столиці.

Посол України в Латвії Олександр Міщенко також поінформував присутніх щодо останніх заходів з протистояння проросійським силам і активностям серед української громади Латвії. В межах цього були позбавлені статусу закордонного українця діячі деяких псевдоукраїнських організацій: Ірина Дукулє, Леонід Мухін та Лариса Давиденко, які проводили дії, що суперечать національним інтересам України.

Читайте також: Керівника товариства «Світанок» у Лієпах позбавили статусу закордонного українця за антиукраїнську діяльність

Фото: Олег Кудрін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-