Через коронавірус скасували найстаріший український фестиваль Канади

Через коронавірус скасували найстаріший український фестиваль Канади

Укрінформ
Найстаріший український фестиваль Канади, який щоліта проходить у місті Дофін в провінції Манітоба, було цьогоріч скасовано через пандемію COVID-19.

Про це заявила Рада директорів фестивалю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Із важким серцем повідомляємо, що Рада директорів Національно українського фестивалю Канади через пандемію COVID-19 вирішила перенести наш 55-ий ювілей, запланований на 31 липня - 2 серпня 2020 року. Під час тривалих роздумів Рада директорів розглянула усі можливі заходи й переконана, що Рада, виконавці та персонал фестивалю не зможуть забезпечити високу якість розважальної програми та інших послуг, на яку очікують відвідувачі”, - йдеться у поширеній заяві.

Організатори запевнили, що зосередять тепер свої зусилля на проведенні наступного року “найбільшого Національного українського фестивалю Канади за всю його історію”. “Національний український фестиваль Канади - один із найстаріших та найбільших фестивалів у Північній Америці. Протягом 54 років ми демонстрували таланти однієї із найбагатших та найяскравіших культур із Північної Америки та усього світу”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Фестиваль Atlas Weekend переноситься на 2021 рік через пандемію

Станом на ранок п’ятниці на території Канади було підтверджено понад 53 тисячі випадків інфікування COVID-19. Недуга забрала 3223 життя. Влада багатьох провінцій вже оголосила, що незважаючи на поступове скасування карантинних обмежувальних заходів, масові літні фестивалі, найімовірніше, цього року залишаться під забороною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-