Сумівці з американського Йонкерса готують гарячі обіди для лікарів, що борються з COVID-19

Сумівці з американського Йонкерса готують гарячі обіди для лікарів, що борються з COVID-19

Фото
Укрінформ
Члени Спілки української молоді в США, осередок в м. Йонкерс, готують гарячі обіди для лікарів, які борються з коронавірусом у медзакладах штату Нью-Йорк, США.

Про це йдеться на сторінці Світової управи СУМ в Facebook.

«Сумівці осередку Йонкерс, СУМ в Америці (CYM Yonkers), знайшли свій спосіб підтримати лікарів, які борються з коронавірусом. У співпраці з «Yonkers Miasarnia» (місцевий ковбасний та м’ясний магазин і  ресторан східно-європейської кухні – ред.) вони готують свіжі гарячі обіди та подарункові кошики для медичних працівників St. John's Riverside Hospital та лікарень Нью-Йорка», - йдеться у дописі.

Як зазначається в дописі, про медичних працівників сумівці Йонкерса кажуть так: «Ці дивовижні люди не тільки роблять усе, щоб допомогти тим, хто потребує екстремальної допомоги, але й пожертвували багато чим. Ми вітаємо їх та дякуємо за відданість у цей складний час».

Читайте також: Українці з 17 країн записали відео з подякою медикам і волонтерам

Як повідомлялося, члени Спілки української молоді в Йонкерсі раніше у квітні приготували великодні подарунки для медків у Нью-Йорку, які протистоять пандемії COVID-19, а сумівці Клівленда (штат Огайо, США) виготовили маски для працівників медзакладів та літніх людей.

За даними Worldometers, у світі зафіксовано 3 241 495 випадків зараження коронавірусом, з них 228 884 - летальні, 1 011 162 людини одужали.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-