SkyUp здійснить рейс Тель-Авів – Київ 26 березня

SkyUp здійснить рейс Тель-Авів – Київ 26 березня

Укрінформ
Авіакомпанія «SkyUp Airlines» здійснить чартерний рейс PQ946 за маршрутом Тель-Авів – Київ (Бориспіль) 26 березня для повернення українців з-за кордону.

Про це повідомило Посольство України в Державі Ізраїль у Facebook.

«Шановні громадяни України! Звертаємо Вашу увагу, що 26.03.2020 року о 07:10 авіакомпанія «SkyUp Airlines» здійснює чартерний рейс PQ946 за маршрутом Тель-Авів – Київ (Бориспіль)», - йдеться у дописі.

Як повідомляється, квитки на рейс можна забронювати на сайті авіакомпанії за посиланням.

У посольстві порекомендували громадянам України скористатися даною можливістю з огляду на те, що «це останній чартерний евакуаційний рейс в Україну на найближчий час».

Як повідомлялося, українські аеропорти здійснюються рейси для повернення українців додому з-за кордону. Переважно такі польоти здійснюють авіакомпанії МАУ та SkyUp, зокрема 20 та 21 березня МАУ виконала 10 таких рейсів.

Читайте також: SkyUp здійснить у вівторок ще один рейс Відень-Київ

14 березня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення. Тимчасова заборона на в'їзд на територію України іноземних громадян почала діяти з 00 год. 00 хв. 16 березня 2020 року та запроваджена до 3 квітня 2020 року. А з 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення.

Читайте також: МАУ виконає ще вісім рейсів для повернення українців 23-28 березня

З 18 березня в Україні припинено все внутрішнє пасажирське міжміське сполучення: залізничне, автобусне та авіаційне.

Україна повертає українців з-за кордону і після закриття авіасполучення та кордонів. Зокрема, вранці 23 березня Міністерство закордонних справ повідомило, що понад 60 тис. співгромадян вдалося повернути в Україну і ще більш як 27 тис. очікують повернення.

Станом на ранок 23 березня в Україні лабораторно підтвердили 73 випадки захворювання, три з них летальні і одна людина видужала.

За даними Worldometers, станом на ранок 23 березня загальна кількість хворих на коронавірус Covid-19 становить 339 710. З них більше 99 тисяч осіб хворіли та видужали, а 14 704 померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-