У Москві вшанували пам’ять Великого Кобзаря

У Москві вшанували пам’ять Великого Кобзаря

Фото
Укрінформ
У Москві відзначили 206-ту річницю від дня народження видатного українського письменника, митця, мислителя Тараса Шевченка.

Про це повідомляє портал «Стожари» з посиланням на відомого активіста української громади в російській столиці Валерія Семененка.

«9 березня в 206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка українці Москви, москвичі-симпатики України, української культури, дипломатичні представники України вшанували пам’ять Великого Кобзаря», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до пам’ятника Шевченку на березі річки Москви відбулося покладання квітів.

Читайте також: Тиждень української мови розпочався у Ризькій середній українській школі

«У нинішній час для українців всього світу геній українського народу є символом боротьби за вільну, суверенну, цілісну Україну», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України в РФ, урочисті заходи з нагоди відзначення 206-ї річниці від дня народження видатного українського поета Тараса Шевченка пройшли 9 березня у Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Краснодарі та Новосибірську. 

«Співробітники закордонних дипломатичних установ України в РФ та представники української громади в Росії вклонилися видатному сину України та поклали квіти до підніжжя пам’ятників Кобзареві», - йдеться у дописі.

Фото: Посольство Украины в РФ у Facebook, портал «Стожари»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-