Коронавірус: українців у Сінгапурі просять бути пильними та стежити за інформацією МОЗ країни

Коронавірус: українців у Сінгапурі просять бути пильними та стежити за інформацією МОЗ країни

Укрінформ
Посольство України в Сінгапурі закликало місцевих українців бути пильними та стежити за повідомленнями Міністерства охорони здоров’я країни у зв’язку з запровадженням додаткових заходів щодо нерозповсюдження коронавірусу 2019-nCoV.

Про це йдеться на сторінці диппредставництва у Facebook.

"Шановні українці Сінгапуру! Звертаємо вашу увагу на повідомлення Міністерства охорони здоров'я Сінгапуру щодо додаткових заходів з метою запобігання розповсюдженню коронавірусу (2019-nCoV). Просимо вас бути пильними та слідкувати за інформацією на сайті МОЗ Сінгапуру", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, влада Сінгапуру 7 лютого у зв'язку з поширенням коронавірусу підвищила рівень реагування на спалах захворювань у країні до помаранчевого.

Згідно з рішенням влади, у Сінгапурі скасовуються майже всі публічні заходи. У деяких випадках організатори повинні будуть обов'язково перевіряти температуру, а також фіксувати симптоми у відвідувачів.

Читайте також: Китай готовий поділитися з Україною оновленою методикою боротьби з коронавірусом

Одночасно з цим Міністерство охорони здоров'я Сінгапуру закликало організаторів скасувати або відтермінувати несуттєві великолюдні заходи. Також працедавці будуть вимірювати температуру та перевіряти наявність респіраторних симптомів у своїх співробітників.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7 лютого у світі зареєстровано 31 549 лабораторно підтверджених випадків інфікування новим коронавірусом людини, у тому числі 641 випадок смерті.

Читайте також: Панголіни можуть бути носіями коронавірусу

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) скликає 11-12 лютого глобальний форум для координації міжнародних науково-дослідних зусиль з метою зупинення спалаху коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-