У Лондоні запрошують на український Різдвяний ярмарок

У Лондоні запрошують на український Різдвяний ярмарок

Укрінформ
Спілка української молоді (СУМ) у Лондоні запрошує 1 грудня на щорічний Різдвяний ярмарок за гарним настроєм та подарунками до свят.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

"Щорічна подія, котра приваблює дітей і дорослих з цілого Лондону (та з-поза його меж). Буде, як звичайно, смачна випічка, гарячі страви та гаряче вино; лотерея та розіграші, різноманітні заняття та конкурси; передріздвяний продаж і зустріч зі Святим Миколаєм!", - йдеться в анонсі.

Організатори зазначають, що "українська кухня в громадському центрі буде працювати, як завжди, і пропонувати смачнющі традиційні страви на вибір", а також обіцяють "багато позитиву та гарного настрою у нашій великій українській родині".

Ярмарок відбудеться за адресою: 154 Holland Park Avenue, W11 4UH Лондон. Він розпочне роботу о 12:00 і працюватиме до 16:00.

Читайте також: В Нью-Йорку розкажуть про українську кухню як інструмент етнічної ідентифікації

Як зазначається, на різдвяному базарі будуть, серед іншого, представлені зроблені вручну різдвяні сувеніри, які можуть слугувати чудовим святковим подарунком до свята Миколая та Різдва. Зокрема, українська етномайстерня "Коза-Дереза" пропонуватиме свої іграшки з еко-матеріалів з використанням  традиційних національних візерунків та мотивів. А серед солодких сувенірів - надзвичайно гарні прянички з натуральних інгредієнтів від львівської майстрині Стефанії Денеги.

«Приходьте цієї неділі до Українського Клубу та обирайте кращі різдвяні сувеніри!», - запрошують організатори. 

Фото: сторінки Етномайстерня "Коза-Дереза", CYM London‎ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-