У Швеції покажуть українське анімаційне кіно

У Швеції покажуть українське анімаційне кіно

Укрінформ
Українські анімаційні стрічки покажуть у Стокгольмі 31 жовтня – 3 листопада у рамках щорічного кінофестивалю REX Animation Film Festival.

Про це повідомляє  Посольство України у Швеції у Facebook.

«Дорогі друзі, Український Інститут у Швеції та Фестиваль анімаційного кіно "Рекс" запрошують Вас на щорічний кінозахід, що проходитиме у Стокгольмі 31 жовтня - 3 листопада. Українські анімаційні стрічки можна переглянути у кінотеатрі "Zita 2" (Birger Jarlsgatan, 37)», - йдеться у дописі.

Зокрема, переглянути фільм Until It Turns Black Анастасії Фалілеєвої (15+) у короткометражному блоці  “Stop motion” – Zita 2 можно буде у четвер, 31 жовтня, о 19:30 та в неділю, 3 листопада, о 18:15.

Стрічку The Cord Олександра Бубнова (15+) у короткометражному блоці “Families” – Zita 2 покажуть у  п'ятницю, 1 листопада, о 18:30 та у неділю, 3 листопада, о 15:15.

У суботу, 2 листопада, о 12:00 та неділю, 3 листопада, о 17:00 демонструватимуть Deep Love Микити Лискова (15+) у короткометражному блоці “Sensibilities” – Zita 2.

Читайте також: Суботні українські школи у США долучатимуть до освітнього проєкту МАН України

Як зазначається у Facebook, 31 жовтня - 1 листопада у Стокгольмі відбудеться V фестиваль анімаційного кіно REX Animation Film Festival. У рамках заходу демонструватимуться анімаційні фільми для дітей та дорослих від режисерів з усієї Європи.

Фото: Укрінформ, REX Animation Film Festival‎ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-