У Катарі запрошують на уроки української мови та українознавства

У Катарі запрошують на уроки української мови та українознавства

Укрінформ
Маленьких українців у Катарі запрошують 11 жовтня до Посольства України у столиці Катару Досі  на уроки української мови та українознавства.

Про це йдеться на сторінці дипустанови у Facebook.

«Шановні співвітчизники! Інформуємо вас, що у п'ятницю, 11 жовтня 2019 року, у приміщенні Посольства України в Катарі проходитимуть уроки української мови та українознавства для дітей - громадян України віком від 3-х до 10-ти років», - повідомляється у дописі.

Як зазначається, вчителі проведуть зайняття для дітей двох вікових груп: о 12:30 для малечі віком 3-6 років та о 13:30 для дітлахів віком 7-10 років.

«Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина взяла участь у цьому освітньому заході, просимо в обов'язковому порядку повідомити нас до 10 жовтня ц.р. за телефоном +974 70701536 для попередньої реєстрації», - повідомили у дипустанові.

Читайте також: Українська школа ім. Лесі Українки в Неаполі відзначила 15-річчя

У Посольстві також зазначили, що мають намір проводити такі зайняття на постійній основі. «Усіх бажаючих долучитися до подальшої реалізації цієї ініціативи просимо звертатися до нашого Посольства», - зазначили в українському диппредставництві.

Фото: nus.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-