Українська школа ім. Лесі Українки в Неаполі відзначила 15-річчя

Українська школа ім. Лесі Українки в Неаполі відзначила 15-річчя

Укрінформ
Українська закордонна школа ім.Лесі Українки м.Неаполь відзначає своє 15-річчя.

Вітання педагогічному колективу закладу з цього приводу передав Генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький, повідомляється на сторінці Генконсульства у Facebook.

«Шановна пані директор Ольго Кобринович, шановні вчителі, сердечно вітаю вас із Днем вчителя та 15-ю річницею української закордонної школи ім.Лесі Українки м.Неаполь, найпершого в Італії навчального закладу для української молоді. Ваша натхненна і дуже затребувана робота є надзвичайно важливою. За кордоном, дякуючи вам, школярі мають можливість отримувати якісні знання українською мовою», - зазначив Віктор Гамоцький.

Читайте також: В українських школах півдня Італії відзначили Свято Першого дзвоника та День учителя

Генконсул додав, що у школі учні дізнаються про нашу прекрасну Україну, її славетну історію і народні традиції, а разом з батьками вчителі допомагають учням обрати майбутній фах у сьогоднішньому швидкозмінюваному світі.

«Ви навчаєте молоде покоління українців творити добро і бути патріотами нашої Батьківщини. Відкриваючи дорогу учням у світ широкий, ви робите надзвичайно важливий внесок у майбутнє молодих українців - щасливе, цікаве і гідне. Я радий знайомству з вами і, як колишній учень, сьогоднішній батько і гордий за Україну її громадянин, дякую вам усім за вашу роботу на благо учнів», - зазначив Віктор Гамоцький.

Фото: Генеральне консульство України в Неаполі у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-