Україна взяла участь у благодійному дипломатичному ярмарку в Йорданії

Україна взяла участь у благодійному дипломатичному ярмарку в Йорданії

Фото
Укрінформ
Українські вироби, кухню, культуру і мистецтво представили на щорічному благодійному дипломатичному ярмарку в Йорданії.

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві.

"Дотримуючись традицій, Посольство України в Йорданії взяло участь у 55-му Щорічному благодійному дипломатичному ярмарку, що проходить під патронатом Її Королівської Високості Принцеси Басми на підтримку дітей-сиріт", - зазначається у повідомленні.

Як і в попередні роки, Україна була представлена у всіх секторах ярмарку: традиційні товари, національна кухня, мистецтво. Відвідувачі починали знайомство з українською культурою з розписних дощечок, посуду, предметів побуту та інтер’єру, вишитого та тканого одягу, виробів із глини та вовни, українських віночків, стилізованих прикрас, солодощів і меду.

Далі на гостей ярмарку чекав стіл з українською кухнею, де цього року пригощали варениками, голубцями, котлетами по-київськи, млинцями, випічкою та іншими українськими делікатесами.

Співочі діточки з гурту UA Kids та їхні наставники з культурного центру «Українська Хата в Йорданії» виступили з популярними та авторськими піснями.

Читайте також: На фестивалі у Венеції пройшла акція на підтримку нацгвардійця Марківа

Посольство висловило подяку всім, хто долучився до організації та проведення ярмарку, а також усім відвідувачам, які доторкнулися до української культури і зробили свій внесок у розвиток благодійності.

Фото: Embassy of Ukraine in Jordan / Посольство України в Йорданії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-