У Туреччину на відпочинок приїхали родини загиблих в АТО/ООС українських воїнів

У Туреччину на відпочинок приїхали родини загиблих в АТО/ООС українських воїнів

Фото
Укрінформ
До Туреччини в рамках проекту "Крила янголів" прибули родини загиблих у зоні проведення АТО/ООС українських воїнів.

6 жовтня активісти української громади "Середземноморське об'єднання українців" Анталії разом з консулом України В'ячеславом Хоменком зустрічали родини загиблих героїв, повідомляє Консульство України в Анталії у Facebook.

"Благодійний проект "Крила янголів" започаткувала голова громади Наталія Караджа, підтримав консул України та Львівська міська рада. Мета проекту: розміщення родин з України саме по сім'ях анталійських українців. 10 дружин, які втратили коханих чоловіків та 10 дітей, які ніколи не побачать татусів, тиждень відпочиватимуть в Анталії", - йдеться у повідомленні.

Громада українців Анталії підготувала насичену програму перебування. Під час тижневого відпочинку, серед іншого, заплановано відвідання гостями концерту українського гурту Kazka, що виступатиме в рамках фестивалю Kaleiçi, що проходитиме в Анталії з 10 до 13 жовтня.

Як зазначається, втілити цей проект в життя допомогли Львівська міська рада, особисто Ірина Джиговська (головний спеціаліст-юрисконсульт відділу зовнішніх зв'язків та правового забезпечення управління «Секретаріат ради» - ред.) та компанія "Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi Şirketi", яка забезпечила сім'ї квитками.

Читайте також: Українська співачка у США провела десятки концертів для допомоги Україні

Фото: Консульство України в Анталії/Ukrayna Konsolosloğu Antalya у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-