У Нідерландах відбулася виїзна консульська консультація

У Нідерландах відбулася виїзна консульська консультація

Фото, відео
Укрінформ
Український консул в Нідерландах Юрій Карпук у рамках регулярного проведення виїзних консультацій провів минулої суботи виїзне консульське обслуговування українців на півночі Нідерландів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі.

“Відстань від Гааги до Гронінгена дві з половиною години їзди, у будь-якому випадку люди економлять свій час. Це робиться в суботу, коли в наших громадян вихідний. До них приїжджає консул, і, власне, ця форма себе виправдовує”, - каже Юрій Карпук.

Під час виїзного обслуговування відвідувачі змогли оформити біометричний паспорт громадянина України, зробити довіреність та різного роду нотаріальні документи.

“Наші співвітчизники можуть оформити нотаріальні дії, питання громадянства, питання постійного проживання, консульський облік тощо”, - наголосив консул.

Проводилася така консультація у Гронінгені за підримки Фундації "Українці в Нідерландах", як надала приміщення. Після вирішення усіх питань українців почастували чаєм та кавою зі смаколиками. Також голова фундації "Українці в Нідерландах" Віра Зваан відповіла на питання українців, ознайомила із життям української громади у регіоні, розповіла про освітні та культурні заходи, які відбудуться найближчим часом в Нідерландах.

Читайте також: Українці Чехії готові підтримати українську армію в разі потреби

За останній рік виїзне консульське обслуговування українців відбулося тричі в місті Ейндховен, також у Хенгело та Ейнсхеде.

На 19 жовтня 2019 року заплановане виїзне консульське обслуговування українців у місті Хенгело.

Фото: Ірина Драбок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-