В українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі відзначили День учителя

В українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі відзначили День учителя

Укрінформ
З прийдешнім Днем учителя привітали сьогодні вчителів української школи «Дивосвіт» в Абу-Дабі.

Про це йдеться на сторінці закладу у Facebook.

«Свято в Українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі! Наші неймовірні вчителі - ентузіасти, красуні (красені), привітні, усміхнені, стримані, ввічливі, розумні. Просто приємні і добрі! Від всіх батьків і організаторів щиро вітаємо вас з професійним святом, бажаємо здоров`я і добробуту у ваших родинах, кмітливих і вдячних учнів, гарного настрою і спокою в душі. Ми вам дуже вдячні за працю, за ваш час, за знання і доброту», - зазначається у привітанні.

Вже у суботу у школі «Дивосвіт» відбудеться зустріч із педагогами з української школи «Софія» в Дубаї. Окрім вітань, під час зустрчі у «Дивосвіті» планують попрацювати над планами на наступний навчальний рік, поділитися досвідом, контактами, обговорити проблемні питання у навчальному процесі тощо.

Нагадаємо, українська школа вихідного дня «Дивосвіт» при Посольстві України в ОАЕ відкрила двері 1 лютого 2019 року. Близько 20 учнів об’єднали у дві групи за віком: 4-5 років і 6+. У рамках навчального процесу школярам викладають рідну мову, мистецтво, танець.

Як відомо, Всесвітній день вчителя за рішенням ЮНЕСКО завжди відзначають 5 жовтня. Лише в Україні та деяких країнах пострадянського простору це свято має "плаваючу" дату. В Україні День вчителя традиційно відзначають в першу неділю жовтня, у 2019 році – це 6 жовтня.

Фото: Tania Atab‎

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-