У Чикаго відкривається виставка сучасного українського художника Леся Панчишина

У Чикаго відкривається виставка сучасного українського художника Леся Панчишина

Укрінформ
Персональна виставка живопису «Портал» українського художника Леся Панчишина відкривається сьогодні в Українському національному музеї у Чикаго.

Про це повідомила кураторка музею Марія Климчак у Facebook.

«Виставка у п'ятницю, 4 жовтня, 19:00. Чикаго молоде! Це ваш формат! Наш український художник, наймолодший з тих, хто активно пропагує український сучасний живопис, вписує нас з вами у модерні настрої, рухаючись постійно вперед. Обіцяємо вам прекрасну атмосферу, за вашими словами - круту тусовку», - йдеться у дописі.

У рамках «Порталу» будуть представлені найяскравіші нові та відомі роботи молодого українського удожника після успішних показів у Китаї, Європі та Україні.

Виставка триватиме до 31 жовтня.

Читайте також: Олег Шупляк представить свої картини-ілюзії українцям у Парижі

Як відомо, Лесь Панчишин народився 26 жовтня 1991 року у місті Новий Розділ, Львівської області. У свої 27 років встиг побувати у багатьох країнах світу, відкриваючи себе як цікавого, сучасного живописця.

Учасник багатьох групових і персональних виставок в Україні, США, Німеччині, Австрії, Франції, Бельгії.

Український національний музей у Чикаго вже приймав виставки Леся Панчишина у 2015 та 2018 році. У 2017 році митець представлялв свою творчість у Нью-Йорку.

Також фотограф і кліпмейкер, Лесь Панчишин має репутацію творця креативних відео для багатьох українських гуртів, зокрема, Піккардійська терція, Кому Вниз, Panchyshyn, Антитіла, Vivienne Mort і Rock-H тощо.

Фото: Maria Klimchak

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-