На творчому вечорі української поетеси в Торонто збирали кошти для українських воїнів

На творчому вечорі української поетеси в Торонто збирали кошти для українських воїнів

Фото, відео
Укрінформ
У Торонто днями відбувся творчій вечір української поетеси з Канади Надії Козак на підтримку реабілітації українських воїнів.

Про це повідомив син поетеси Ігор Козак у Facebook.

«У Торонто в приміщенні Українського культурного центру "Старий млин" відбувся творчий вечір моєї мами, поетеси Надії Козак, концерт за участі цілої низки відомих виконавців. Благодійний захід на підтримку реабілітації українських воїнів, організований Ліґою українок Канади (Торонто)», - написав Ігор Козак.

Він подякував читцям і виконавцям, хорам «Діброва» та «Прометей», фінансовим та медіаспонсорам, організаторам заходу, волонтерам тощо, які взяли участь у підготовці й проведенні вечора.

На своєму творчому вечорі поетеса презентувала поетично-пісенну збірку «Грона любові». Крім того, як повідомила Надія Козак у соцмережі, у рамках заходу відбулася прем‘єра пісні «О краю мій» (слова Надії Козак, музика Віктора Охріменка), що прозвучала на концерті-презентації. Пісню виконав жіночий хор «Діброва» (мистецький керівник Олеся Коник, концертмейстер Віра Очерет).

Загалом, за словами поетеси, близько 100 її пісенних текстів покладені на музику українськими композиторами.

Як раніше повідомляла Надія Козак у соцмережі, вечір-презентація є цілком благодійним, адже весь дохід від продажу квитків перераховуватиметься у відповідний фонд, призначений для реабілітації українських воїнів.

Читайте також: Організація українок Канади відзначила 85-річчя

Фото: Ihor Kozak у Facebook

Відео: Nika Goutor 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-