Посольство України в Кувейті розробило пам’ятку щодо працевлаштування в країні

Посольство України в Кувейті розробило пам’ятку щодо працевлаштування в країні

Укрінформ
Посольство України в Кувейті підготувало пам’ятку для українських громадян, які працюють або планують працевлаштуватися у країні.

Про це повідомляє пресслужба дипустанови.

«З метою підвищення рівня обізнаності громадян України з кувейтським трудовим законодавством Посольством України в Державі Кувейт розроблено Пам’ятку щодо працевлаштування в Кувейті (у вигляді брошури), з урахуванням попереднього досвіду роботи та відповідних консультацій з кувейтськими компетентними органами», - зазначається у повідомленні.

У брошурі викладена інформація про основні етапи процесу працевлаштування в Кувейті, а також містяться практичні рекомендації громадянам України, які планують працювати або вже працюють за контрактами в Кувейті, щодо забезпечення захисту їх прав на випадок виникнення трудових спорів та інших проблемних ситуацій на роботі.

Роздруковані примірники брошури розміщено в приміщенні консульського підрозділу Посольства. З її електронною версією можна ознайомитися за наступним посиланням: https://mfa.gov.ua/mediafiles/sites/kuwait/files/employment.pdf.

У Посольстві висловили сподівання, що зазначена у Пам’ятці інформація буде корисною як для української громади в Кувейті, так і для всіх інших громадян України, які розглядають можливість працевлаштування в цій країні.

Фото: Укрінформ, пресслужба Посольства України в Державі Кувейт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-