Українські дипломати і громада міста Гетеборг обговорили спільні культурні проєкти

Українські дипломати і громада міста Гетеборг обговорили спільні культурні проєкти

Укрінформ
Тимчасовий Повірений у справах України у Королівстві Швеція Олена Полуніна днями зустрілася у м. Гетеборг з главами та членами українських громад міста, учнями та вчителями Української недільної школи «Віночок».

У рамках зустрічі було, зокрема, обговорено майбутні спільні проєкти, йдеться на сторінці українського диппредставництва у Facebook.

«Під час спілкування з головою Української громади м.Гетеборг Олександрою Тершак Густавссон, головою Українського альянсу у Швеції Тетяною Реп, керівником Української недільної школи «Віночок» Олесею Луцан, членами української громади міста О.Полуніна ознайомилася з напрямами творчої діяльності українців м.Гетеборг, обговорила майбутні спільні проєкти зі збереження і вшанування української історії, мови, культури та традицій», - зазначається у дописі.

Читайте також: Українському альянсу у Швеції виповнилося 10 років

Тимчасовий Повірений у справах України у Королівстві Швеція привітала вчителів, батьків та учнів Української недільної школи «Віночок» із початком навчального року та подякувала українській громаді м.Гетеборг за активну патріотичну позицію, громадську діяльність, спрямовану на зміцнення культурно-гуманітарного діалогу України та Швеції.

Фото: Embassy of Ukraine in Sweden / Посольство України в Швеції у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-