В турецькому Кушадаси пройде Перший український фестиваль

В турецькому Кушадаси пройде Перший український фестиваль "UKR FEST Kusadası"

Укрінформ
Перший український фестиваль "UKR FEST Kusadası" відбудеться у Кушадаси 6 жовтня.

Про це повідомляє Об’єднання українців Кушадаси на своїй сторінці у Facebook.

«6 жовтня 2019 року в Кушадаси відбудеться Перший український фестиваль "UKR FEST Kusadası"! Запрошуємо всіх приєднатися до цього унікального, хвилюючого, незабутнього святкування! Фестиваль, що розпочнеться о 12:00 і триватиме до 18:00, проходитиме в історичній будівлі Кервансарай, за адресою: Atatürk Bulvarı, no:2, Kyşadası», - йдеться у дописі.

Зазначається, що захід пропонує багату програму, яка віддає належне українській мові, культурі та спадщині. Під час фестивалю, зокрема, працюватиме святковий ярмарок, де можна буде придбати вишиванки, прикраси, сувеніри.

Спеціальним гостем "UKR FEST Kusadasi" буде майстер народного мистецтва, заслужений художник України Олександра Теліженко, і на фестивалі можна буде придбати унікальні авторські вироби, вишиванки, рушники.

Гості заходу матимуть змогу насолодитися творчістю українських творчих колективів та спробувати смачні українські страви: вареники, голубці, деруни, квашену капусту, маківник та узвар. Дізнатися про секрети їх приготування допоможе брошура "Перлини української національної кухні" з рецептами турецькою мовою, яку презентує ГО "Українська культурна спілка Кушадаси".

У рамках фестивалю також будуть діяти фотовиставки "Уквітчана" та "Дивовижна Україна", передбачені конкурси та розваги для гостей, дитячий куточок тощо.

Читайте також: У Чорногорії пройдуть Дні української музики

Організатором "UKR FEST Kusadasi" є ГО "Українська культурна спілка Кушадаси", за підтримки Посольства України в Туреччині, мерії Кушадаси, та низки турецьких та українських організацій.

Фото: Об'єднання українців Кушадаси \ Kuşadası Ukrayna Bіrlik derneği у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-