«Викрадену принцесу» покажуть в Люксембурзі

«Викрадену принцесу» покажуть в Люксембурзі

Укрінформ
Український 3D-анімаційний фільм-фентезі «Викрадена принцеса»покажуть 29 вересня у Люксембурзі.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Чудовий анімаційний пригодницький фільм для дітей та дорослих «Викрадена принцеса»! На сьогодні це найуспішніший український мультфільм з міжнародним визнанням! Показ відбудеться 29 вересня о 16:30 в кінотеатрі CinéUtopia, зала 5», - повідомляється у соцмережі.

Мультфільм демонструватиметься українською з англійськими субтитрами. Вхід вільний. Як зазначається, гості заходу,  за бажання, можуть зробити внесок на розвиток та підтримку діяльності некомерційної асоціації Асоціації «Люксембург-Україна» (LUkraine asbl) та української недільної школи «Барвінок», які виступили організатором показу.

Крім перегляду мультфільма, відвідувачі заходу також матимуть змогу більше дізнатися про діяльність української школи.

З огляду на обмежену кількість місць організатори показу просять резервувати місця, надіславши відповідне повідомлення на електронну пошту mariya.kolesnyk@ukrainians.lu

Нагадаємо, «Викрадена принцеса» – перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad. Стрічка була створена за підтримки Держкіно. Її режисував Олег Маламуж, сценарій написав Ярослав Войцешек.

В Україні мультфільм вийшов у прокат в березні 2018 року і зібрав 36 115 670 гривень, що є абсолютним рекордом для українських анімаційних фільмів.

«Викрадену принцесу» показали вже у більш як 50 країнах світу.

Фото: Укрінформ, LUkraine asbl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-