Українська суботня школа

Українська суботня школа "Берегиня" у Греції запрошує майбутніх першачків

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа при культурно-освітньому центрі  українців у Греції "Берегиня" запрошує до себе дошкільнят для підготовки до школи.

Про це йдеться на сторінці закладу у Facebook.

«Українська суботня школа "Берегиня" запрошує майбутніх першокласників для навчання у підготовчому класі. На заняттях досвічені педагоги в ігровій формі дають початкові знання з математики, читання, письма. Діти поступово звикають до голосу вчителів, слухають і намагаються зрозуміти один одного, знайомляться з традиціями школи», - повідомляється у дописі.

З усіх питань прохання звертатися за тел.:6934042347, 6947848509.

Для усіх чинних учнів школи перший дзвоник продзвенів 16 вересня. На святковій лінійці  зібралися школярі, їх батьки, вчителі та гості. Першачки з хвилюванням розповідали свої перші шкільні вірші, учні початкової школи ділилися літніми спогадами. Директор школи привітала усіх з початком навчання, а отець Андрій благословив на успішний навчальний рік.

Весело дзвенів дзвоник в руках першокласників, запрошуючи у просторі і затишні класи, "щоб набиратися мудрості й знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчитися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети".

"Україна починається з тебе" - такою була тема першого уроку у цьому навчальному році. Учні пеpевіряли свої знання про Україну в патріотичному квесті, продовжували знайомитися з державними і народними символами, поглиблювали пізнавальний інтеpес до історії свого народу, своєї країни.

У школі сприяють вихованню творчої особистості, виховують повагу до української культуpи, почуття гордості за свою Батьківщину, патріотизм, людяність, любов до України.

«Саме з тебе, з нас починаєься Україна! Саме ми робимо нашу державу відомою, європейською. Саме ми можемо розповісти у інших державах про нашу унікальну країну, про її природні багатства, про мальовничі куточки, де поєднується колорит багатьох народів», - зазначається у дописі.

Читайте також: Для держави важливо, щоб люди читали українську книжку — Бородянський

Нагадаємо, навчання у школі здійснюється за програмою Міністерства освіти і науки України, що дає учням можливість отримати атестат державного зразка.

У закладі викладають українознавчі предмети: історію України, українську мову та літературу, географію України. Учні мають можливість відвідувати гуртки та майстер-класи.

У школі також працює окремий клас, де мову вивчають діти, які не розмовляють українською.

Фото: сторінка Української суботньої школи при культурно-освітньому центрі "Берегиня" у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-