«Празький Майдан» у 5-річчя своєї діяльності: стоятимемо до повної деокупації Криму і Донбасу

«Празький Майдан» у 5-річчя своєї діяльності: стоятимемо до повної деокупації Криму і Донбасу

Фото, відео
Укрінформ
Громадська організація «Празький Майдан», яка днями відзначила 5-річчя своєї діяльності у боротьби проти російської агресії в Україні, обіцяє продовжувати боротьбу до повної деокупації Криму і Донбасу.

Про це повідомило Посольство України в Чехії у Facebook і подякувало активістам за їх зусилля.

«Уже п'ять років поспіль чехи та українці виходять щонеділі на Празький Майдан та закликають російського агресора забиратися геть з Криму та Донбасу. Активісти говорять, що будуть стояти до повної деокупації півострова та сходу України. Дякуємо, Prague Maidan BLOG!», - зазначається у дописі.

Нагадується, що 15 вересня 5-річчя діяльності відзначила громадська організація «Празький Майдан», яка є відомою не лише в Чеській Республіці та Україні. «П’ять років поспіль щонеділі в центрі Праги на Староміській площі учасники цієї організації доносять до широкої громадськості Чехії та цілого світу правду про війну, яку Росія веде проти України, про українців – в’язнів Кремля», - зазначається у дописі.

Повідомляється, що Посол України в Чехії Євген Перебийніс високо оцінив діяльність «Празького Майдану» і вручив його організаторам й учасникам подяки за багаторічну волонтерську діяльність, поширення правдивої інформації про російську агресію проти України, а також з нагоди 5-річчя заснування організації. Подяки, зокрема, отримали Катерина Скрипник, Соня Поспішилова, Альона Власенко, Валентина Крамарова, Олександр Крамар, Павло Черні, Власта Поспішилова, Маркета Крнянська, Іржі Новотний, Роман Михальчук.

Фото: Embassy of Ukraine in Prague / Velvyslanectví Ukrajiny v Praze

Відео: Телеканал ATR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-