Українців у Греції просять бути уважними через штормовий вітер і пожежі

Українців у Греції просять бути уважними через штормовий вітер і пожежі

Укрінформ
Посольство України у Грецькій Республіці нагадує громадянам України про необхідність бути обережними у зв’язку зі штормовим вітром та пожежами в Греції.

Про це повідомляє пресслужба диппредставництва.

«У зв’язку з потужними вітрами 6-8 балів, штормовим попередженням і оголошенням 15 вересня 2019 р. у більшості регіонів Греції четвертого режиму пожежної небезпеки, Посольство України в Грецькій Республіці рекомендує громадянам України знаходитися у безпечних місцях з точки зору пожежної безпеки, відслідковувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у розкладі руху транспорту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інтерактивна карта пожежної небезпеки, а також актуальна інформація з розвитку ситуації розміщена на сайті Генерального Секретаріату цивільного захисту Греції (англійською мовою) за посиланням.

У Посольстві звертають увагу українців, які перебувають у Греції, на те, що стан «бойової готовності», що відповідає четвертій категорії небезпеки, оголошено в регіоні Аттіки, Центральної Греції, окремих районах півострова Пелопонес (Корінфії, Арголіди, Лаконії), на Північно-Егейських островах, Кікладських островах, Криті. Пожежні команди і всі сили цивільного захисту знаходяться у стані бойової готовності.

Читайте також: У Дніпрі відкрили Бібліотеку української діаспори

У разі виявлення місць займання прохання повідомляти пожежну службу Греції за телефоном 199.

У разі загрози життю чи іншої небезпеки треба телефонувати на «гарячу лінію» Посольства України в Греції за номером +30 69 327 656 06.

Фото: civilprotection.gr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-