Виїзне консульське обслуговування громадян України відбудеться у Пітсбурзі

Виїзне консульське обслуговування громадян України відбудеться у Пітсбурзі

Укрінформ
Генеральне консульство України в Нью-Йорку проведе 2 листопада виїзне консульське обслуговування громадян України у м.Пітсбург (штат Пенсильванія, США).

Про це повідомляє пресслужба Генконсульства.

«2 листопада 2019 року Генеральним консульством України в Нью-Йорку здійснюватиметься виїзне консульське обслуговування громадян України у м.Пітсбург (штат Пенсильванія)», - йдеться у повідомленні.

Прийом громадян відбуватиметься у приміщенні Української православної церкви св.Марії за адресою: 116 Ella Street, McKees Rocks, PA 15136, з 9:00.

Прийом громадян здійснюватиметься за попереднім записом, для чого достатньо зателефонувати за номером 917-215-6765 з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00 години. За цим номером також можна отримати будь-яку інформацію з консульських питань.

До переліку консульських послуг, що можуть бути надані під час обслуговування, відносяться: подання документів на оформлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон; отримання вже виготовленого та надісланого з України до Нью-Йорка біометричного паспорта (у разі, коли документи були подані до Генерального консульства України у Нью-Йорку).

Під час виїзного обслуговування також є можливість стати на тимчасовий чи постійний консульський облік; знятися з постійного консульського обліку; оформити різноманітні довіреності на представництво інтересів чи на вчинення будь-яких дій від імені особи в Україні; оформити різноманітні нотаріальні документи (заяви до Пенсійного фонду України, заяви-згоди на виїзд неповнолітніх дітей за кордон тощо); подати документи для реєстрації дитини, яка народилася на території США, громадянином України.

Читайте також: У Торонто стартує найбільший в Північній Америці український вуличний фестиваль

З переліком необхідних документів, необхідних для вчинення вищезазначених консульських дій, можна ознайомитися на офіційній веб-сторінці Генерального консульства України в Нью-Йорку у розділі «Консульські питання».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-